Bare Bra-logo Meny
i

Gunstein Draugedalen

Gunstein Draugedalen

Gunstein Draugedalen (født 28. september 1946 i Kviteseid i Telemark) er en norsk sanger og komponist. Han er mest kjent for sine tolkninger av evangeliske sanger fra den kristne bedehustradisjonen, og som han med sin særegne formidlingsevne og store stemmeprakt har løftet opp på høyt kunstnerisk nivå. Draugedalen utmerker seg med sin personlige formidlingsevne og en sjelden stemmeprakt, som rommer et bredt følelsesmessig register fra det ømme og sarte til det maskuline og storslagne. Gunstei

Diskografi

  • Pilegrimsveg 1992
  • Sorgen og gleden 1993
  • Jeg løfter mine øyne 1995
  • Doggdropen 1996
  • Mine første sanger 1998
  • Von 1999
  • Om hundrede år er alting glemt 2003
  • Ren og rettferdig 2003
  • Djupe spor 2005
  • Blott en dag 2007
  • Ver ikkje redd 2009
  • Hjemme i himlen

Utgivelser

Om Hundrede År Er Alting Glemt

Gunstein DraugedalenOm Hundrede år Er Alting Glemt

Sjanger: VisepopBest.nr: GTACD8221Format: CDPris: kr. 179,-Bestill CD