Bare Bra-logo Meny
i

Lizz slipper single nr 2 «One Day at a time»idag!

Tylden-nytt

Lizz nye singel «One day at a time» kom ut idag, håper du vi

«One Day at a time», en reggae inspirert låt, som blir en fengende sommer-hit. Den handler om å ta en dag av gangen og nyte de gode dagene. Livet er ikke alltid like lett, men de dagene vi har det topp, er det verdt å ta vare på.

«Eg trur nok ikkje eg kunne ha fått noko gjennombrot som musikar viss eg ikkje budde på Kvamsøy. Her er det langt mellom naboane og friheit til å gjere som ein vil. Heime er det om natta eg får mest inspirasjon til å lage musikk», sier den utrolig sjarmerende og fremadstormende artisten Lizz. Hun skriver på engelsk, og tekstene er vel så mye vektlagt som musikken. Kombinasjonen av musikken og hennes særegne stemme slår an, og hennes første singel «Carry» har over 60 000 streams på Spotify!

Nå er hun klar med singel nummer 2 «One Day at a time», en reggae inspirert låt, som blir en fengende sommer-hit. Den handler om å ta en dag av gangen og nyte de gode dagene. Livet er ikke alltid like lett, men de dagene vi har det topp, er det verdt å ta vare på.

Ørjan Liavåg er produsenten til Lizz. Ålesunderen, som egentlig er fra Hjørungavåg, er mest kjent som humorist, men har jobbet med musikk i over 20 år, og har samarbeidet med blant andre Frank Hammersland, Thom Hell og Marthe Wulff. Han kunne ikke si nei til å jobbe med Lizz da muligheten bød seg. – Jeg fikk den følelsen om at hun var noe utenom det vanlige, sier Liavåg. Adam Suleiman og Tor Erik Ulvestad er også musikere på den nye innspillingen.

Les mer om «One day at the time» fra Lizz