Bare Bra-logo Meny
i

«Honest»
Artist: Hanne Leland · Sjanger: Pop/Rock · Utgitt: 02.05-2014 · Best.nr: SM532616

Honest
Bestill CD

Et ærlig album !

Hanne Leland (23)er en norsk pop/folk/country artist fra det blide Sørlandet. Under sin oppvekst på Byremo i Vest-Agder, fant hun fort ut at det var musikk hun ville drive med. Hun sang for alle som orket å høre, spilte gitar til fingrene blødde, og begynte tidlig å klimpre på pianoet.

Som 16-åring spilte hun inn sin første demo med egenkomponerte låter. Hun la deretter ut låtene på internett, noe som førte til at hun ble plukket opp av flere amerikanske radiostasjoner. De siste to årene har Hanne tilbrakt mye tid i USA, hvor hun har jobbet med forskjellige produsenter i studio, spilt inn musikkvideoer, gjort TV opptredener, samt spilt konserter rundt i forskjellige delstater.

På en konsert på baren Tootsies i Nashville i USA møtte hun musikkprodusent Bruce Bouton, som var blant publikum. Bouton som er en anerkjent musiker og produsent i USA, som til daglig jobber med artister som Kelly Clarkson, Shania Twain og Garth Brooks likte det han hørte og tilbydde seg umiddelbart å produserer Hanne neste plate. Som en følge av dette tilbrakte Hanne sommeren 2013 i USA, hvor hun spilte inn sitt debut album i Nashville med Bouton som produsent .    Albumet som kommer inneholder 1o låter, hvorav Hanne har skrevet 8 selv. Hun ser på låtene som svært personlige, og som historier fra det livet hun har levd til nå. Av den grunn, har hun valgt å kalle albumet ”Honest”.

1
Beautiful you
(Stephanie Lewis - Tanya Leah) Bare Bra Musikkforlag
04:01
2
Home is where the heart is
(Bruce Bouton - Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
04:36
3
Free
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
04:11
4
I'm not so tough
(Bruce Bouton - Hillary Lindsay - Robert Ellis Orral -, Bruce Bouton - Hillary Lindsay - Robert Ellis Orral) Bare Bra Musikkforlag
03:51
5
HUNTER
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
04:04
6
All lies
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
03:39
7
Longing
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
04:05
8
Life worth dying for
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
03:45
9
A time for everything
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
03:44
10
Morning Dew
(Hanne Leland) Bare Bra Musikkforlag
03:51

«Honest» i media

"Ga aldri opp USA-drømmen tross løftebrudd"

Avisartikler 07.05.14 NRK

"Plata har vært en lærerik prosess med nedturer og oppturer og jeg har lært mye av dette. Jeg angrer ikke på noe av det jeg har opplevd på veien til debutplata «Honest», smiler platedebutanten fra Byremo. HANNE LELAND"