Meny
i

Agen'Da

Agen'Da

Agen’da ble til etter at Frank og Tommy kom sammen for å gjøre en ny versjon av Olav Stedje’ store hit fra 1981, ”Vi vandrar saman”. De er begge to opptatt av at musikk ikke skal bli satt i ”båser”. Det er fullt mulig å kombinere stilarter og lage noe nytt og spennende ut av det.Den forskjellige bakgrunnen som disse to har (Frank i rocke- og dansebandmusikken og Tommy som produsent av R’n’B og House) gjør at spennende ting skapes!

Frank Scott
Frank Scott startet sin karriere som trommeslager i bandet ”Black Rose”. Gruppen ble dannet sammen med en av norges beste gitarister, Per Gynt. Navnet tok de fra en plate av ”Thin Lizzy” med samme navn. Senere dannet Frank sammen med Snah fra ”Motorpsycho” gruppen ”Pestilence. Han overtok etter hvert rollen som vokalist. 17 år gammel debuterte han på plate som soloartist med låten ”Calling you”. Han var innom tre andre grupper, ”Lady double dealer”, dansebandene ”Trapez” og ”Pinoccioo” (som ga ut en cd) før han dannet det som i dag er hans største suksess til nå,”Nordans” ”Nordans” kom på andre plass i ”Årets dansebandmelodi 2005” med låten ”Syvers lørdagsdans”. I tillegg til dette har han siden 1996 vært en av Nord-Trøndelags mest populære pianoentertainere. Frank driver også ”Frank Scott Sudio” hvor han har rollen som produsent og låtskriver.

Tommy ”TinTin” Olsen
Vadsø-væringen Tommy bestemte seg tidlig for at det var musikk han ville satse på. Etter et , ikke helt vellykkede forsøk, som trommeslager, kjøpte han seg et par platespillere og en mikser og satte seg som mål å bli Disc Jockey. 18 år gammel fikk han seg en agent og la ut på landeveien. Med artistnavnet ”TinTin” ble han etter hvert veldig etterspurt, men han følte tidlig at det var mer han ville gjøre med musikken enn bare å snurre plater. Ute å vite helt hva han gjorde, og hvordan utstyret skulle brukes, investerte han i 1998 i en Akai sampler og en Atari 1040st pc. Tiden fram til nå har han brukt på utvikle det som i dag er studioet ”Capishe Productions”. Tommy har nå lagt platene på hyllen og konsentrerer seg fullt og helt om den produksjonsmessige delen av musikken.

Utgivelser

Venner (Vi Vandrar Saman)

Agen'daVenner (vi Vandrar Saman)

Sjanger: PopBest.nr: GTAS169Format: Singel