Meny
i

Carmen

Carmen

Carmen består av: Arthur Ludvik Gipling – vokal og gitar Guttorm Forbord – bass, saxofoner og vokal Morten Hvattum – keyboards, trekkspill, saxofon og vokal Roar Hansen – trommer Kjell Farstad – gitarer, vokal

Nå er vi forholdsvis trygge på at trønderbandet Carmen ikke gjør noe som helst forsøk på å gå Snåsa-mannen i næringen. Men alt tyder på at et bedre tidspunkt for VÅR i Norge enn release-tidspunktet her, blir vanskelig å finne i 2010. (Her skal det selvsagt innskytes at dette skrives på indre østland, noen værmessige variasjoner kan forekomme...)

"Det våres i Norge" - en positiv tittel på et positivt album! Godt er det også å se at det våres for Carmen, nå mer enn 3 år etter at de sist var ute med nytt materiale.

Siden sist har Carmen fått seg egen låtskriver! Selveste ringreven Finn Erlandsen, mannen bak slagere for Sputnik, Trond Erics, Dænsebændet, Trøste & Bære - for å nevne noen. Aller mest blest og suksess ble det rundt hans "Røkke og Gjelsten og I" - framført av sistnevnte.

Og Erlandsen er i samme gode slag som alltid, skjemt og alvor går hånd i hånd gjennom hele CDen, noe som gir albumet en flott variasjon.

Som produsent falt valget på svenske Johnny Thunquist. Han har tidligere produsert nesten alt for bl.a. det svenske dansbandet Barbados, i tillegg til at han ved flere anledninger har deltatt i finalen i svenske Grand Prix som låtskriver og produsent. En mann med nye og friske idéer innen sjangeren danseband!

 

Utgivelser

Det Våres I Norge

CarmenDet Våres I Norge

Sjanger: DansebandBest.nr: GTACD8460Format: CDBestill hos Skvis
Dansen Som En Lek

CarmenDansen Som En Lek

Sjanger: DansebandBest.nr: GTACD8360Format: CDBestill hos Skvis