Meny
i

Gaute Ormåsen

Gaute Ormåsen

Gaute Ormåsen er en kjent og kjær norsk musiker og skuespiller, først kjent for sin andre plass i første sesong av talentkonkurransen Idol på TV 2!

Gaute Ormåsen var i 2003 med i Norges første Idol program. Han tok en hederlig 2. plass like bak Kurt Nilsen. Kort tid etter ga han ut albumet «New Kid in Town» som solgte hele 30.000 eksemplarer og som inneholdt hitsinglene «Chasing Rainbows» og «Miss you when you`re gone».I 2005 fikk han avtale med plateselskapet Tylden & Co, og valgte å gå over til å synge på norsk.Til sitt første norskspråklige album «G for Gaute» (2006) lagde han det som senere har blitt en moderne norsk klassiker «Kjærlighet er mer enn forelskelse».  I 2008 kom albumet «Drømmesang» og derfra fikk vi sanger som «Du + jeg= vi» og «Til vi ses igjen». Grand Prix låta ” Synk eller Svøm” er fra albumet «Oss i mellom»(2010). Singelen «Hei, sommer» (2012) er blitt en kjær sommerhit. I 2013 deltok han igjen i Melodi Grand Prix. Denne gangen med den engelske «Awake». Den holdt seg inne på P4s topp 30 liste i mange måneder. Gaute har også deltatt som skuespiller, og i «Hotel Cæsar» spilte han Marius Nordheim som gav ut singelen «Gi meg et bilde». Han spilte også rollen som Kaptein Von Trapp i «Sound of music».Gautes tolkninger av Prøysen, Queen og Michael Jackson har høstet mye ros hos både kritikere og publikum.Gaute har også samarbeidet mye med rockeband, storband,  kor og korps.

Nå, sommer 2016 er han aktuell med et samlealbum, som vi har kalt «Kjærlighet er mer enn forelskelse», denne klasikkeren er innspilt på ny, og er så vakker!

 

Utgivelser

Oss Imellom

Gaute OrmåsenOss Imellom

Sjanger: PopBest.nr: GTACD8436Format: CDBestill hos Skvis
Synk Eller Svøm (Single)

Gaute OrmåsenSynk Eller Svøm (single)

Sjanger: PopBest.nr: GTAS247Format: Singel
Glorien (Singel)

Gaute OrmåsenGlorien (singel)

Sjanger: PopBest.nr: GTAS237Format: Singel
Drømmesang

Gaute OrmåsenDrømmesang

Sjanger: PopBest.nr: GTACD8366Format: CDBestill hos Skvis
Til Vi Sees Igjen (Singel)

Gaute OrmåsenTil Vi Sees Igjen (singel)

Sjanger: PopBest.nr: GTAS210Format: Singel
Du + Jeg = Vi (Singel)

Gaute OrmåsenDu + Jeg = Vi (singel)

Sjanger: PopBest.nr: GTAS197Format: Singel
G For Gaute

Gaute OrmåsenG For Gaute

Sjanger: PopBest.nr: GTACD8325Format: CD
Kjærlighet Er Mer Enn Forelskelse

Gaute OrmåsenKjærlighet Er Mer Enn Forelskelse

Sjanger: PopBest.nr: GTAS173Format: Singel