Meny
i

Geir Rönning

Geir Rönning

Hva er livet uten musikk? Vi på Tylden & Co er helt enig med artisten Geir Rönning når han flirer å sier, ”ja da ekje det serlig kult”. Geir kommer fra Ålesund men har jobbet og levd rundt omkring i hele Norden. Han prater og synger på norsk, svensk og engelsk, like klokke rent og det kan vi faktisk bevise. For her hos oss på Tylden kan dere kjøpe Geirs musikk nå på alle tre språkene.

”Ready for the ride” kom i 2006 her hos oss, der Geir også har med den nydelige balladen ”WHY” som Geir vant finske Grand Prix med i 2005.

”Bare du som vet” kom i 2008 og har flere sanger som spilles fortsatt nå idag (2016) både i Norge, Sverige og Finland. Geir toppet hitlistene i flere land når «Bare du som vet» og «Bli hos meg» slo seg frem fra dette norske albumet.

For våre venner i Sverige er nok Geir mest kjent fra ”IDOL ” der Geir gjorde det stort i 2009-2010.Han ble en av de mest kjente Idolene det året.

Nå kommer Geir med sitt nye album ”Längtan”.10 nydelige sanger «pakket in så nært hjertet det bare går å nå» som Geir selv sier, og han skriver og synger med samme sikkerhet på svensk.

Listen over artister han har jobbet med er lang: Toto, Annifrid lyngstad, Lill-Babs, Trine Rein, Tommy Körberg Siw Malmkvist, Bettan, Mikael Wiehe, Peter Jöback , han har skrevet låter til norske artister som Jahn Teigen og Steven Ackels.. ja og listen er som sagt - lang.

Utgivelser

Längtan

Geir RönningLängtan

Sjanger: Pop/RockBest.nr: GTACD8558Format: CDBestill hos Skvis
Två små händer

Geir RönningTvå Små Händer

Sjanger: PopBest.nr: GTAS309Format: Singel
Du kan tafsa helt fritt

Geir RönningDu Kan Tafsa Helt Fritt

Sjanger: Pop/RockBest.nr: GTAS301Format: Singel
Bare du som vet

Geir RönningBare Du Som Vet

Sjanger: PopBest.nr: GTACD8381Format: CDBestill hos Skvis
Ready For The Ride

Geir RönningReady For The Ride

Sjanger: PopBest.nr: GTACD8304Format: CDBestill hos Skvis
Why

Geir RönningWhy

Sjanger: PopBest.nr: GTAS150Format: Singel