Meny
i

Kai Robert synger Jens Book-Jensen

Tylden-nytt Tylden & Co

Det er lov å være bli!

Kai Robert synger kjente og kjære Jens Book-Jensen, leder allsangen og serverer gode gamle trompetsvisker på sin sølvtrompet

Entertaineren, sangeren, trompetisten og komponisten Kai Robert fra Østfold slipper sitt 60. album på 46 år! 2 av hans album har solgt til gullplate i Sverige i hans storhetstid der på 80-tallet, og et av hans trompetalbum har solgt til Platina på Island! Kai Robert turnerer over hele Europa og Nord-Amerika med sin egen og andres musikk, og han dukker stadig opp på populære Tv-program i Nord-Amerika! Mange er de katedralene rundt i Europa, som Kai Robert har fylt med sine trompet-toner! Kai Robert gjestespiller også med Nordens Beste danseorkester , Ole Ivars, noen ganger i løpet av året, noe han selv synes er ærefult å få gjøre!

Kai Robert turnerer i disse dager på blant annet Kulturhus med sin forestilling: ” DET ER LOV Å VÆRE BLID”, en hyllest til tidenes norske, grammofonplateartist Jens Book-Jenssen! Og nå blir det også cd-album av forestillingen, som kommer fra Tylden & Co den 10 juni! Gled dere! Kai Robert gir alt for sitt publikum , både fra sena og i studio, og platas tittel passer meget godt til Kai Roberts lynne: ” DET ER LOV Å VÆRE BLID”, for det er denne artisten alltid!

På plata har han med seg musikere fra øverste hylle:

Ole Ivars sin faste gitarist: Bjørn Elvestad

Tom Rønningsveen på tangenter

Ole Petter Hansen Chylie på trommer

Rino Johansen på bass.

I tillegg til studiokor ,har Kai Robert med seg et fantastisk mannskor fra sin egen hjemby , Sarpsborg, nemlig Greåker Mannskor! De trykker på i Bookens og Kai Roberts sjømannsviser!  Arrangør er Tom Rønningsveen og Produsent er Tomas Siqveland!

Les mer om «Det er lov å være bli!» fra Kai Robert Johansen